vad ska man göra?

hej och hallå vad ska man göra idag det är molnigt men soligt sen kallt och varmt ? :S freak väder !!! kanske blir bio med mickan och emma! eller gå på stan venne änn! :P tips???

tröttis tjej här!

hej jag är sjukt trött nu kl är ju ba 9!!!! jaja ska  nog snart lägga mig och se lite film!hihi jaja ses i morn god natt!




hihi!

skit väder! jag skiter i nu vill jag bada! jag och emma drar nog till poolen snart men först ska vi åka till affären och köpa chips och läsk :P mys- till en sån skit dag ! assså dagen e ju inte skit men vädret är skit! hoppas det inte börjar åska! men det tror jag att det gör....jag vill inte vara i husvagnen när det åskar xD då är jag helldre hemma i huset :P nu kommer en bild från när jag hoppa studs matta hemma :D!!!
*
*
*
*
*
*
*
Vhemma hos pappa och åsa på studsmattan :D
*
*
*
*
*
v
hemma hos mamma och tobias på studsmattan!;D
*
*
*
*
*
*
v
hemma hos ella på studsmattan !:D

minnen!


har många fler minnen men vill inte göra er uttråkade xd:D! jaja det kommer in fler och fler husvagnar på camping fast än det regnar !hejt sjukt! :P kul kan det väl va men knäppt :P skriver mer sen ! herrå på er alla söta!

dagens outfit!

passar till en regnig men ganska varm dag!




ps: jag ha ju inte stövlar hela dan !:D

det spöregnar somvanligt! jaja nu sitter man och värmer sig i husagnen! puss på er :D skriver mer i kväll.

våran båt!


! :D !

brukar inte gilla demi lovato men denn aär faktiskt bra!http://www.youtube.com/watch?v=-gFdg4sJELs&feature=related



:P jaja i morn fyller sofia sötnosen bästa korven år!:D

i går kväll hade mickan jag och sofia as kul och såg på film med mer!:) snart ska vi till våra husvagnsgrannar :P :D hihihihi jaja ska dit nu tydligen seeeees:Dhaha (oserriös min) :D <3 puss

gästbloggning!

heluuu <3 emma här  :D hur är läget där hemma i husen;)vet ni  vaaaad??? familjen drugge är skit roliga =D alla som ja har träftat iallafall x) helt random sak att säga: man kan bli ljusbrun på huden av spenat och man blir orange/gul aktig av morot O.o...... 110% sant ;D

Random nummer 2: Älskar sommar<3

Random nummer 3: Jag äger er alla :)

Love EmmaX3m


gästbloggning!

hej snart ska mickan få gästblogga när hon kommer tbx! herrå:P


ny husvagn!

hej nu har vi köpt ny husvagn den är feta stor!!! hihihi! jaja , fööra helgen var vi ute med båten först till nåt ställe i 2 dar sen åkte vi till strägnäs och sov där i en natt :) kan nog fixa en bild eller två  :) kolla ner!
*
*
*
*
*
*
V

uppsala:)

hej härromdan så var vi i uppasla och shoppade sen fikade i parken och åt lunch med mormor:)! det var mysigt!
jag fick en byxdress från h&m 99 kr,linne fårn gina 49 kr,jeans från kaphal 249kr,och 4 par strumor var as fina med typ gepard mönster från gina 79kr! en grå kofta från if 100kr,och en tröja från if 100 kr:)sen lite smått och gott lite grejor! typ nagelacks borttagning! nagelack och grejer:) sen när vi åkte hem så somnade jag i bilen xD!haha men nu ska jag logga see ya! ps: lägger ut bilder senare! om jag orkar ;)